computerbril
Computerbril kopen? Wij hebben de perfecte computerbril mijnleesbril.nl.
Polaroid heeft hiervoor een speciale leesbril / computerbril / beeldschermbril ontwikkeld. Bovenin is de sterkte lager dan die van het leesgedeelte beneden in. De computerbril heeft een zeer hoogwaardige kwaliteit brillenglazen met antireflectie en krascoating, dat is Polaroid met deze computerbril wel toevertrouwd!
Computerbril niet alleen voor beeldschermwerk Zienrs.
Birgit Schott: Een computerbril is een ideaal alternatief voor een multifocale bril of leesbril bij veel hobbys en huiselijke activiteiten, zoals koken, breien, naaien, schilderen of kaartspellen. Kortom: de computerbril is een aanrader omdat hij voor veel meer geschikt is dan achter de pc zitten.
Multifocale computerbril Eyelove Brillen.
Met een computerbril kijkt u bovenin het glas op het scherm 40-70 cm en onderin het glas heeft u een breder leesvlak voor het lezen. Ideaal als u achter de computer aan het werk bent. De afstand voor het beeldscherm is maximaal 70 cm en de bril is niet geschikt om in de verte te kijken.
Een computerbril: ideaal voor tijdens het werk ZEISS België.
Wat zijn de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een computerbril? Twee dingen zijn belangrijk voor een optimaal zicht bij computerwerk: ten eerste moet uw opticien precies weten waar en waarvoor u uw nieuwe computerbril zal gebruiken.
Computerbril Nachtlenzen.
Een computerbril is vaak een noodzaak geworden omwille van het werk en niet om privé-redenen. Daarom is het zo dat een computerbril vergoed kan worden door de werkgever. Meer informatie over vergoeding van computerbril vindt u via onderstaande informatie. Wat zijn nachtlenzen?
Bieden jullie ook computerbrillen aan? Ace Tate.
Als je nog nooit een computerbril hebt gedragen dan adviseren we je om dit eerst even te bespreken met één van onze opticiens. Hij of zij kan je ogen dan nogmaals kosteloos opmeten en je helpen bij het uitkiezen van de perfecte bril.
Computerbril Beeldschermbril Oogwereld.
Een computerbril is vaak een noodzaak geworden omwille van het werk en niet om privé-redenen. Daarom is het zo dat een computerbril vergoed kan worden door de werkgever. De ARBO-wet heeft geregeld dat u, als u veel achter een computer werkt, recht heeft op een oogonderzoek en in bepaalde gevallen ook op een computerbril.
Kopen van een computerbril Mens en Gezondheid: Diversen.
Veel mensen krijgen last van de ogen wanneer zij te lang achter de computer zitten. De computerbril is de ultieme uitkomst om daar iets tegen te doen. De computerbril verschilt van de leesbril doordat de afstand tot een scherm groter is en de bril daar rekening mee houdt.
De voordelen van een computerbril.
Waar standaard brillen de ogen na een lange werkdag nog wel eens in de steek kunnen laten, is dit bij een speciale computerbril dus niet het geval. Een ander voordeel van de computerbril, is het feit dat de computerbril een goede werkhouding creëert.
bol.com Premium Computer Bril Anti Blauwlicht Beeldscherm Filter Bril Zwart.
Deze computerbril met anti blue-ray protectie geeft de ogen rust en corrigeert vanaf 20 cm tot 3 meter. Met deze computerbril is uw zicht op het toetsenbord, het beeldscherm en een eventuele documentenhouder scherp. In combinatie met superontspiegelde glazen wordt het zicht nog 8% helderder.

Contacteer ons