computerbril
computerbril of bureaubril: de leesbril met extra kijkafstand.
Dit betekent dat u een normaal montuur kunt uitzoeken, zodat uw leeftijd niet verraden wordt. Bijgevoegde grafiek geeft een vergelijking tussen het gezichtsveld met een gewone leesbril, én een computerbril bureauglas zoals de Varilux DIGITIME, in functie van de leeftijd van de gebruiker.
De voordelen van een computerbril.
Waar standaard brillen de ogen na een lange werkdag nog wel eens in de steek kunnen laten, is dit bij een speciale computerbril dus niet het geval. Een ander voordeel van de computerbril, is het feit dat de computerbril een goede werkhouding creëert.
Computerbril niet alleen voor beeldschermwerk Zienrs.
Birgit Schott: Een computerbril is een ideaal alternatief voor een multifocale bril of leesbril bij veel hobbys en huiselijke activiteiten, zoals koken, breien, naaien, schilderen of kaartspellen. Kortom: de computerbril is een aanrader omdat hij voor veel meer geschikt is dan achter de pc zitten.
Multifocale computerbril Eyelove Brillen.
Met een computerbril kijkt u bovenin het glas op het scherm 40-70 cm en onderin het glas heeft u een breder leesvlak voor het lezen. Ideaal als u achter de computer aan het werk bent. De afstand voor het beeldscherm is maximaal 70 cm en de bril is niet geschikt om in de verte te kijken.
Een computerbril: ideaal voor tijdens het werk ZEISS België.
Wat zijn de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij de aanschaf van een computerbril? Twee dingen zijn belangrijk voor een optimaal zicht bij computerwerk: ten eerste moet uw opticien precies weten waar en waarvoor u uw nieuwe computerbril zal gebruiken.
computerbril zin of onzin Kassa.
Als u leesproblemen hebt met het beelscherm, en zoals u zegt lang achter de computer zit, is een computerbril misschien wel een goed idee. Het turen op een beeldscherm kan, vooral als het beeld niet scherp is vermoeiend zijn en daardoor klachten geven.
bol.com Premium Computer Bril Anti Blauwlicht Beeldscherm Filter Bril Zwart.
Deze computerbril met anti blue-ray protectie geeft de ogen rust en corrigeert vanaf 20 cm tot 3 meter. Met deze computerbril is uw zicht op het toetsenbord, het beeldscherm en een eventuele documentenhouder scherp. In combinatie met superontspiegelde glazen wordt het zicht nog 8% helderder.
Computerbril Nachtlenzen.
Een computerbril is vaak een noodzaak geworden omwille van het werk en niet om privé-redenen. Daarom is het zo dat een computerbril vergoed kan worden door de werkgever. Meer informatie over vergoeding van computerbril vindt u via onderstaande informatie. Wat zijn nachtlenzen?
Kopen van een computerbril Mens en Gezondheid: Diversen.
Veel mensen krijgen last van de ogen wanneer zij te lang achter de computer zitten. De computerbril is de ultieme uitkomst om daar iets tegen te doen. De computerbril verschilt van de leesbril doordat de afstand tot een scherm groter is en de bril daar rekening mee houdt.
Computerbril kopen? Wij hebben de perfecte computerbril mijnleesbril.nl.
Computerbril Blueberry S fuchsia. Computerbril Blueberry M rood. Computerbril Blueberry L orange. Computerbril Blueberry XL Kaki. Computerbril Blueberry L Kaki. Computerbril Blueberry XL blauw. Computerbril Blueberry L rood. Computerbril Blueberry L groen. Computerbril Blueberry L blauw. Computerbril Blueberry S havanna.

Contacteer ons